Άρθρα

ΟΕΒΕΝ Χανίων: Διορθώσετε την αδικία προς τα ΤΑΞΙ

Την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού και των αρμόδιων υπουργών, ώστε να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ, ζητά η Ομοσπονδία μας   με επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος Γιάννης Παυλάκης και ο Γεν. Γραμματέας Κωνσταντίνος Φιωτάκης. Αναφέρουν:

Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων και το γενικότερο άνοιγμα της αγοράς με τους αναγκαίους περιορισμούς, προς όφελος της δημόσιας υγείας.

Δυστυχώς, παραμένει κλειστός ο κλάδος της εστίασης, αν και θα μπορούσε να λειτουργεί υπό προϋποθέσεις, όπως και οι υπόλοιποι κλάδοι.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι γίνεται με τα Ταξί! Γιατί ενώ επιτρέπεται η πληρότητα έως και 100% στα αεροσκάφη και 50%-60% στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς, στα ταξί επιτρέπεται μόνο ένα άτομο, με εξαίρεση τα ανήλικα παιδιά. Αυτό αποτελεί αδικία για τους συναδέλφους των ταξί οι οποίοι έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τα μέτρα που έχουν επιβληθεί. Περιμένουμε την άμεση παρέμβαση του Πρωθυπουργού και των αρμόδιων Υπουργών ώστε να διορθωθεί η άνιση μεταχείριση των ιδιοκτητών ταξί. Η Ο.Ε.Β.Ε.Ν. Χανίων παρακολουθεί τις εξελίξεις της αγοράς και της επιχειρηματικότητας και παρεμβαίνει με ερωτήσεις και προτάσεις όπου χρειάζεται, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα των μελών της.